Länge sen sist

Jag vet det var otroligt länge sen jag skrev. Finns mycket att skriva om egentligen men inget jag kan skriva om här.

Fotandet går sådär. Fotat en del men bilder kommer ju aldrig upp här. Får kanske bli bättre på det. Börjat planera för årets julkort. Man har alltid en bild i huvudet om hur det ska se ut, sen vet man att det aldrig blir som man tänkt sig. Skulle behöva nya julkläder till pojkarna som tomtekläder. Men måste vänta till pengarna kommer in.

Jobbet rullar på, har blivit lite bättre där måste jag ändå säga. Energin har smått börjat komma tillbaka, men då kommer andra problem som sänker en. När jag fått tillbaka energin och inspirationen kanske jag börjar skriva mer här. Men just nu ligger bloggen lite åt sidan. Så mycket annat att tänka på och lägga energin på. Men min kurator sa att jag skulle ta en liten stund om dagen till sådant jag tycker om att göra. Så ja ett blogginlägg om dagen kanske skulle vara något ändå. För blogga tycker jag ändå är kul och avkopplande på något sätt.

Bjuder på några gamla bilder.Pojkarna har börjat få lite fotointresse så vi tog oss ut en dag för att fota.. Hittade på lite olika teman så fick dem springa runt och leta efter saker. Som någon färg, någon form eller växt. Kul när vi alla 4 springer runt med varsin kamera och fotar. Tur också att man har några kameror så alla kan få ha en varsin. Matteus har fått en av mina gamla systemkameror så han fotar med den och Ozzy och Zandor fick en varsin kompakt kamera. Här är deras bilder. Första är Matteus, andra är ozzys och tredje är Zandors. Kul också att se vad dem tycker är intressant, tycker är fint att fota.Gillar

Kommentarer