poijsan.blogg.se

Skogen,bad och glass!
Igår åkte vi iväg till skogen för att plocka blåbär och kolla efter svamp. Åkte till en favorit skog där det finns ett roligt träd barnen gillar att leka vid. Men tyvärr hade dem tagit ner massor av träd så det trädet gick inte att leka vid längre. Fanns inte så jätte mycket blåbär längre. Det fanns men dem var inte fina längre. Svamp hittade jag några styckna men dem var nästan ruttna. Har varit tok för lite regn.
 
Efter skogen åkte vi och badade en stund och åt lite matsäck. Det var rätt så varmt i vattnet men jag badade inte ändå. Matteus övade på att simma, han börjar bli jätteduktig på det!  Hittade massor av små grodor vid stranden det var säkert 10-20 stycken där om inte mer. 
 
När vi badat klart åkte vi och köpte glass! Gick även runt i en äppelpark som finns där. Äpplena var inte mogna, men det fanns en del körsbär. Så vi plockade lite som vi sedan gjorde körsbärspaj på. Eller ja killen fick göra det. Vi gick även in i kyrkan och kollade. Dem har tjatat om att få gå in i kyrkor. Tror aldrig jag har sett barnen så lugna och tysta som när vi gick in i kyrkan.
 
Sen åkte vi hem efter det. Det blev en hel dag med små äventyr.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress