poijsan.blogg.se

Sista natten ute
Nu har man kommit hem men skriver om dem två dagarna som varit då vi var ute och tälta och fiska.
När vi vaknade efter första natten var det fint väder och det var varmt i vattnet så jag kände ett sug på att bada vilket jag gjorde. Sen åt vi lite frukost och packade grejerna för att ta oss vidare. Blev inte så jätte långt men till en annan ö att tälta på. Fiskade lite påvägen ditt. Men nope ingen fisk då heller för min del. När vi kom fram till ön fixade vi lunch, tog upp tältet och kollade runt på ön. Nu visste min kille redan innan att det fanns en ruin på ön som vi gick och kollade på. Inget märkvärdigt egentligen, men utsikten var fin.
 
Sen mot kvällen drog vi iväg igen för att fiska och nä ingen fisk för mig då heller. Tappade lite tålamod för att fiska faktiskt. Sen middag och fiska igen. Ja det blir otroligt mycket fiska när vi är ute men tycker det är kul. Roligare om man får något, glömde masken hemma så kunde inte meta för att varva lite. 
 
sov otroligt bra andra natten. Kanske för att man var så otroligt trött och sov halvbra första natten. Så ja upp äta frukost och sen fiska igen. Men innan vi åkte och fiska hittade jag en mask! så fick meta en liten stund tills jag fick en brax som ätit upp hela masken. så slut metat för mig då.
 
Men fick i alla fall en abborre och en gädda under dagen. Sammanlagt fick vi 4 gäddor, 9 abborar och en brax under dessa dagar. Nu är det inte många dagar kvar på semestern så får se vad man hinner hitta på mer för skoj innan det är dags att börja jobba igen.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress