Snart semester

Behöver inte nämna något om dålig uppdatering va?

Sista veckan med "jobb" sen är det semester. Men ja jobb har det inte blivit hemma och vabbar som vanligt. Matteus och Ozzy har hosta. som nu börjar lägga sig tack och lov. Har börjat ha barnen varannan vecka nu så sist jag hade barnen kunde jag jobba 4 timmar sen blev dem hemskickade från förskolan för Zandor var snorig. Tuffa tider just nu kan man säga.

Men tänkte att en liten uppdatering skulle väl inte vara fel?

Det är i stort sätt som vanligt här, händer inte så mycket förutom vab då. Har missat 3 kurator besök nu pågrund av att jag varit sjuk eller ja haft förkylningssymtom och nu att barnen är sjuka. Så nu väntar en ny tid i augusti

Matteus börjar skolan efter sommaren så det blir att åka till två skolor att lämna på. Ska prata med jobbet om att gå ner lite i tid så jag börjar senare på morgonen och sen kanske kan sluta samma tid. Alltså bara gå ner några %. Annars blir det stressigt på morgonen om jag ens hinner till jobbet i tid

Fotandet går sådär. Börjat fota lite mer natur och djur men annars ligger kameran lite för mycket på hyllan. Sen blir det att jag fotar och sitter inte med bilderna längre så har en del bilder i kameran som jag inte lagt in än.

Nä nu ska man äta lite frukost och sen börja dagen. Får se vad vi kan hitta på idag. Regnar ute så blir väl något mysigt inte.

Gillar

Kommentarer