Omöjligt att hitta en örontermometer

Måste köpa en ny örontermometer då min gått sönder. Mellan pojken vill inte ta i munnen eller rumpan. Ingen av dem vill ta i rumpan. Minstingen har svårt att sitta still när man tar i munnen eftersom den tar lite längre tid att ta, så får aldrig någon rätt temp. Brukar kunna känna på dem själv och känna på ett ungefär vad för temp dem har. Det är en sån sjuk grej jag har märkt att man som förälder kan till sina barn. Det är många gånger jag bara känt på pannan på dem och kan gissa rätt på vad dem ligger. Inte exakt då, men några grader under eller över.


Som när jag hämtade barnen en gång på förskolan så kände jag på mellan grabben och kände direkt att han hade feber och kanske låg runt 38 och när vi kom hem låg han på 38,3.

Kanske inte är en sån konstig grej egentligen kanske många som kan. Men ändå.

Hur som helst är problemet att hitta en örontermometer nu. Slut precis överallt i affärerna och på nätet. Hamstrar folk såna också?

Har ju två andra sorter hemma så man får försöka ta någon av dem om man verkligen måste. Men vill gärna ha någon hemma som är smidig och som man kan ta utan bråk,tjafs och tårar.

Så vet någon vart man kan hitta så säg gärna till! Någon som inte är så fruktansvärt dyr då.


Gillar

Kommentarer