5 Januari

Blir ett tidigt inlägg idag. Annars har jag tänkt skriva mot kvällen. 
Men passar på nu när jag fortfarande är barnfri. Nu är Matteus rum äntligen klart och det sista att göra var att bygg ihop en hylla. Vilket jag gjorde nu på morgonen. Men klantig som man är så har man ju inte köpt den man tänkt eller den man trodde. Tanken var en kallax hylla från ikea som man kan köpa luckor och lådor till. Men Denna hette något helt annat och hade helt andra mått så luckorna eller lådorna passade såklart inte!
 
Så blev otroligt besviken över det. Får åka och lämna tillbaka dem eller om jag ska använda dem i Zandors och Ozzys rum för dem har en stor kallax hylla i alla fall.
 
Får se hur jag gör. Men ja jag blev väl nöjd ändå med resultatet efter jag tagit lite små lådor och ställt ditt istället. Så han kan ha sina leksaker någonstans. Sen vill han ha sina kläder på sitt rum också och dem kommer nog få plats. Men han ville gärna ha luckor eller lådor så man inte skulle se alla saker.
 
Får hoppas han blir nöjd ändå. Med färgen och hyllan. Blev hur som helst mycket bättre där inne nu. Fortfarande lite kvar att göra där men får ta lite i taget.
 
Tanken i år är att göra om och fixa här hemma. Byta ut lite möbler, köpa lite grejer, måla om och så vidare. Det är ett av mina 2020 mål. Nytt badkar och fixa en riktig tapp så man slipper fylla på med duschslangen, fixa stolarna i köket, köpa sängram, Byta ut skötbordet till något snyggare möbel med bra förvaring skulle vilja byta ut spegeln också så man får lite fler skåp i badrumet.
 
Ja ni hör det finns massor jag vill göra här hemma!  och kan säga att det är så mycket mer. Men man får ta lite i taget. 
 
Nu ska jag fortsätta städa, sen gå och slänga lite skit, handla och sen kommer barnen hem!
Full fart hela tiden!
 
 
 
Kategori: Vardagen Taggar: 2020, 5januari, barn, ensamstående, vardag;
Kommentera inlägget här: