barnfri och trött

Känner mig otroligt trött.Men sov faktiskt riktigt bra inatt. Imorse var det upp och fixa med barnens schema, städade lite åt kaninen, plockade disk och sedan det vanliga åt frukost och fixade barnen för förskolan.
 
Nu är man barnfri till torsdag eftermiddag då jag hämtar barnen på förskolan igen.
Så imorgon blir det lite sovmorgon och sedan upp och jobba som vanligt igen,
 
Ska börja planera lite inför resan. Det är så spännande varje gång man ska åka utomlands med barnen. Dem ser ju fram emot det varje gång och ju äldre dem blir ju mer förstår dem. Matteus ser verkligen fram emot att åka och tycker det ska bli jätte roligt. Igår beställde vi lite godis som dem får på planet när vi åker ner. Ozzy är ju större nu, sist vi åkte var han ju bara 1 år och skrek nästan hela resan hem. Zandor blev ju sjuk och spydde i bussen från flygplatsen till hotellet. Ja vad som helst kan hända när man reser med barn. Tycker det är otroligt kul att resa med sina barn och upptäcka världen tillsammans med dem.
 
Jag gör alltid en liten check lista tills man ska packa så man ser att man har allt och att allt kommer med. Så det är väl det jag ska börja göra lite nu så jag inte behöver köpa något i sista stund :) 
 
 Detta väntar på dem på planet, varsin skattkista fylld med godis och en påse pez att dela på  :) 
Kategori: Vardagen Taggar: barn, ensamstående, resa, vardag;
mamma:

Ja hoppas denna flyg å busstur blir bättre :) Grekland Grekland :) :)

Kommentera inlägget här: