Det blir bättre

Inatt sov Ozzy hela natten! Han kom själv och sa att han ville gå och sova redan vid 7 igår. Så vi gick och la oss och efter 15 minuter somnade han. Sen sov han till halv 7 imorse! Han måste varit riktigt trött. Själv vaknade jag vid 6 och kunde inte somna om. Försökte ända tills Ozzy vaknade. Så upp och hoppa!
 
Idag är det bättre för oss både. Jag hade lite smått i ögonen imorse men dem hade inte klibbat ihop, sen svider det lite i dem idag. Men det försvinner nog också snart. 
 
Blev inga kort igår. Vi gick och handla lite för att få lite frisk luft. Ozzy fick bada en stund i badkaret. Det är det lättaste sättet att tvätta hans ögon ordentligt. Jag får ju knappt torka av dem. Sen satt vi och ritade men jag satt mest och klottra lite på ett papper bara. Sen på kvällen satt vi och kollade på vi på saltkråkan och pippi.
 
Så idag då... Jag får se vad som händer idag, tar dagen lite som den kommer. Man får se hur mycket man orkar. Jag är ju jämt så jäkla trött vilket jag är otroligt trött på att vara. Vill ha lite energi igen!
 
Tips och tricks på det?
 
 
En liten låt här på morgonen. Billie Eilish- bad guy
Detta är en låt jag verkligen inte tyckte om ibörjan. Men jag har börjat tycka om låtar när jag ser musikvideon till den. Kanske är för att man inte riktigt förstår låten. Men när man ser videon till den så får man en liten mer bild av den. Hänger ni med?
 
Aja detta är i alla fall en sån låt som jag börjat gilla när jag sett videon.
 
 
 
Kategori: Vardagen, musik; Taggar: 2019, badguy, barn, billieeilish, ensamstående, musik, vardag;
Kommentera inlägget här: