Helg igen

Har varit full fart hela veckan med jobb och ja sånna där vanliga vardags saker. Igår kunde jag gå lite tidigare från jobbet. Så jag och barnen kom hem lite tidigare. Blev lite snabbmat igår, pizza och nuggets för barnen. Efter det åkte vi iväg för att handla. Att handla med tre trötta barn är ingen bra ide. Men dem ville så gärna ha sitt fredags godis och jag behövde verkligen få hem lite mat och annat. Men gick väl bra ändå.
 
När vi stod och pantade burkar, vilket var ganska mycket så kom det fram en man och frågade om han kunde få panten för att köpa cigg? Pojkarna brukar alltid få pantpengarna för att köpa en liten leksak för så svaret blev nej. Blev ändå runt 50 kr så då brukar dem kunna få en sån där liten överrasknings grej var. Men känns så fel att man går fram och frågar sånt när det står tre små barn och pantar burkar? Kanske bara är jag som tycker?
 
När vi åkte hemåt skulle vi åka och tanka upp bilen. Bakom oss kommer då en polisbil med blåljus. När den har passerat oss säger Zandor. " Han har nog varit och handlat". haha alltså barn är ju så underbara. Ja polisen hade nog varit och handlat och hade sedan bråttom hem med sin mat.
 
Barnen blev i alla fall imponerade över hur fort den körde.
 
Idag ska vi till syster och fira systerdottern som fyllt år.  Men det är inte fören vid 14 så hinner fixa lite hemma.
 
 
Kategori: Vardagen Taggar: 2019, barn, ensamstående, helg;
Kommentera inlägget här: