Duktig på att samla på skit.

Då var det helg igen. Veckan har gått fort och det har varit mycket på jobbet denna vecka. Men hade ju en dag ledigt så kort vecka ändå. I helgen har jag barnen så sitter och funderar på vad vi ska hitta på i helgen. Går och små städar lite, vill bara rensa ut en massa saker här hemma. Åka och slänga skit som bara ligger. Massor med bebis saker som börjar bli dags att göra sig av med. Men har inte riktigt ork för att sälja och känns onödigt att slänga en del saker.
 
Alla dessa barn kläder man har som man försöker bli av med.  Orkar som sagt inte sitta och sälja eller lägga ut för då ska alla ha en bild på vartenda plagg. Kan säga att det är kanske 1-2 svart soppsäckar med barn kläder.  Någon gång måste det ju göras men kanske inte idag. Väntar kanske in semestern till att göra sånt?
 
vilket är om 2 månader typ. Jag är så duktig på att samla på mig grejer och har alltid i huvudet " tänk om man behöver det".
samma sak gäller mina egna kläder " tänk om jag kommer i dessa byxor igen" eller "tänk om jag kommer vilja ha en sån tröja igen" haha. Har en del kläder kvar från när jag var 14 år!
 
 
Detta linne är ifrån när jag var 14 år! tror jag använde det någon gång men har aldrig tyckt om magtröjor, känner mig för obekväm med det. Men ibland provar man den och så tänker man. Men tänk om jag känenr för att ha den en vacker dag. Den är inte ens snygg och sitter inte alls bra. Men va fan såklart jag ska ha kvar den haha.
 
Kategori: Vardagen Taggar: 2019, barn, vardag;
Kommentera inlägget här: