Lite bilder från påsk

Jaha vad har hänt här den senaste veckan.. låg sjuk en vecka, sedan kom påsken och var ledig fre och måndag. Men har haft en fruktansvärd hosta nu i snart en vecka.
 
Åkte till morsan på påsken och åt lite påskmat och umgicks. Hon hade fixat med massor av kul för barnen. Hängt upp massa godis i buskarna, gömt påsk ägg i trädgården så blev påskäggs letande. Barnen tyckte det var väldigt kul och gott med så mycket godis.
 
Efter påsken var det jobb igen och har varit otroligt mycket på jobbet denna vecka så fokuset har legat på att ta sig igenom dagarna bara.  I helgen nu är jag barnfri så igår blev det en öl med Mickis och hennes kille. Så kul att man bara kan gå ner och ta en öl, sitta och snacka lite och sedan gå hem. Man behöver ju inte ha värsta ute kvällen varje gång. Inte för att jag gör sånt speciellt ofta längre. Händer väl kanske någon gång om året bara nu för tiden.
 
Idag ska jag in till stan för att kolla i kungträdgården på dem fina blommorna. Om dem blommat än? det har dem gjort här i alla fall så hoppas på många fina blommor att fota. Ska även möta upp Vicki där och får se om Camilla lyckas följa med.
 
Så lite planer har man för denna helg.
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: Foto, Vardagen; Taggar: 2019, barn, ensamstående, foto, vardag;
Kommentera inlägget här: